Novo ruho naše škole

  Uređen unutarnji i vanjski školski prostor

 U našoj se školi  zadnjih par mjeseci događaju velike promjene, uređuje se i uljepšava prostor oko škole i sama unutrašnjost škole. Dovršena je izgradnja vertikalne podizne platforme koju će uglavnom koristiti učenici s posebnim potrebama, sanitarni čvor prilagođen invalidima, zidovi u hodniku su obojani u veselim i raznolikim bojama. Što se tiče vanjskoga prostora,  izgrađen je i uređen novi prilaz školi, škola je priključena na kanalizaciju, ispred same škole posađene su sadnice drveća, ukrasni grmovi, trajnice, sade se cvjetnjaci. Saznajemo također da je u planu energetska obnova škole te rekonstrukcija i prenamjena školske sportske dvorane. 

    Učenici su vrlo zadovoljni ovakvim  promjenama jer je škola sada puno modernija i ugodnija za boravak, opremljena najnovijom školskom opremom, a u takvoj se školi puno lakše uči. U našoj galeriji možete pogledati fotografije  završenih radova.  

Lana Šebalj

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Leave a Reply

Your email address will not be published.