Ugostili smo učenike iz svih dijelova Županije koji su se natjecali u poznavanju matematike

 

I ove je godine Županijsko natjecanje iz matematike, kao i prijašnjih godina, održano u našoj školi.

Natjecanje je održano 24.  ožujka, a u natjecanju iz poznavanja matematike sudjelovalo je ukupno 88 učenika s područja naše Županije.

U kategoriji četvrtih razreda sudjelovala su 24 učenika i prema privremenim rezultatima, prvo je mjesto osvojila je Lana Šarić iz Nuštra, drugo mjesto Nina Cecelja iz Mirkovaca, a treće mjesto Anastasija Mišljenović iz Borova.

U kategoriji petih razreda sudjelovala su 23 učenika i prema prvim, privremenim rezultatima, prvo je mjesto osvojio Lovro Rukavina iz Andrijaševaca, drugo je  mjesto osvojila  Emanuela Dumić iz Vukovara, a treće je mjesto zauzela Petra Jularić iz Vukovara. Naravno, posebno smo ponosni na prvo mjesto koje je osvojio naš petaš Lovro.

U kategoriji šestih razreda sudjelovalo je 19 učenika, prvo je mjesto osvojio Josip Landeka iz Vinkovaca, drugo mjesto je pripalo Maji Grgić iz Tovarnika, a treće mjesto je zauzela Lucija Kalauz iz Vinkovaca.

U kategoriji sedmih razreda sudjelovalo je 13 učenika. Prvo je mjesto osvojio Petar Šokčević iz Gunje,  drugo mjesto Luka Šarčević iz Vukovara, a treće mjesto Petra Dujmić iz Vinkovaca.

U kategoriji osmih razreda sudjelovalo je najmanje učenika, svega 9. Najbolji je bio Norin Anđelković iz Vukovara, drugo mjesto osvojila je naša osmašica Leona Vukelić, dok jer treće mjesto također pripalo našem učeniku, Petru Bičaniću.

Čestitamo svim učenicima, a posebno našim učenicima i njihovim mentoricama, nastavnicama Anici Imrek i Sanji Vukelić na odličnim rezultatima!

Marija Krajnović i Lana Šebalj

                             

                 

 

Marija Krajnović i Lana Šebalj

Kategorija: