Poklade su i ludi su dani…

U utorak 25. veljače 2020.g. u našoj je školi održan maskenbal. Organizirali su ga naši nastavnici, a održan je u dvorani za tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Učenici su se počeli okupljati oko 17:00 h. Gotovo su se svi učenici maskirali; bilo je i pojedinačnih i grupnih maski. Mogli su se vidjeti razni kostimi: vojnici, likovi iz crtanih filmova, zombiji…
Nakon kratkog programa u kojem su se predstavili razredi, a i naši nastavnici koji su se također maskirali, žiri se povukao na vijećanje kako bi odlučio koje su maske bile najuspješnije. Nakon kratkog vijećanja donesena je odluka o pobjednicima.
Nagradu za najbolji grupni kostim odnijeli su 7.a i 8.a razred, a nagrada je odlazak na bazene. Sedmi je razred prikazao svatove, a osmi a je „odglumio” starački dom. Od pojedinačnih maski prvo je mjesto odnijela učenica Franka Božić iz 4.a razreda koja se maskirala u doktoricu, drugo mjesto je osvojila učenica Erika Zubak iz 3.a razreda koja se maskirala u Kineskinju. Treće je mjesto osvojio učenik Andrej Vukoje iz 3.b razreda koji se maskirao u vojnika.
Nakon proglašenja pobjednika uslijedio je ples srdaca koji je jako zabavio učenike, a nakon toga još puno smijeha i zabave. Maskenbal je trajao od 17:00 h-19:00 h, svi prisutni su se odlično zabavili i možemo reći da je maskenbal u potpunosti uspio.
U nastavku pogledajte galeriju slika s maskenbala.

Antonela Mujan, 7. b

Kategorija: