Učenici naše škole postigli odlične rezultate na različitim natjecanjima

U zadnjih par tjedana učenici naše škole postigli su značajne rezultate na  natjecanjima iz različitih predmeta. Prvi je uspjeh postigao  učenik  8. razreda, Sven Horvat, koji je  oduševio žiri te svojim  monologom izborio  nastup na županijskom Lidranu, a  mentorica mu je bila nastavnica  Slavenka Komljenović.

Zatim se u Vinkovcima  održalo  županijsko natjecanje iz odbojke. U kategoriji dječaka naša je  škola osvojila prvo mjesto i predstavljat će našu županiju na državnom natjecanju. Također se održalo županijsko natjecanje iz tehničke kulture na kojem smo osvojili  čak četiri prva mjesta:  Laura Imrek u maketarstvu i modelarstvu, Luka Rukavina u automatici, Petar Bićanić u robotskom spašavanju žrtve i Petar Aladić u elektronici. Njihov je  mentor  nastavnik Ivan Dejanović.

Održalo se i županijsko natjecanje iz geografije u kategoriji šestih i sedmih razreda. Među šestim razredima četvrto mjesto je osvojila Franka Božić, sedmo Lucija Bićanić i deveto mjesto Stjepan Keser, dok je u kategoriji sedmih razreda Nikola Majher  zauzeo treće mjesto. Njih je mentor nastavnik Ivan Filipović.

Svim našim natjecateljima želimo puno sreće u daljnjim natjecanjima i unaprijed se veselimo dobrim rezultatima, na ponos naše škole!

Elena Nestić i Iris Smolčić

         

Kategorija: