Videoigra koju vole igrati i odrasli

     Inače  jako volim igrati videoigre, ali jedna od njih mi se najviše sviđa, a ta se videoigra  zove ,,Fall guys”. Kreator igre je Joseph Walsh (Joe), a nastala je 4. kolovoza 2020.  Razvila ju je tvrtka Mediatonic. Kada je igra postala besplatna za sve platforme, dobila je čak  50 milijuna novih igrača. Igra se sastoji od različitih ,,godišnjih doba”. Likovi su predstavljeni kao figure poput želea, a njihov cilj je kvalificirati se u nasumično odabranim mini-igrama. Mini-igre mogu biti s preprekama, timske igre, igre za preživljavanje.

   Igra se igra tako da u njoj počne igrati najviše 60 igrača koji mogu skakati, grabiti druge igrače, penjati se ili roniti. Kada se u igri pobijedi, dobije se ,,kruna”. U njoj se mogu kupovati različite stvari i to koristeći valutu ,,kudos” a kupovati se mogu, npr., pločice  s imenom, uzorke ili boja za svoj lik.

   Volim tu igru zbog njenog samog izgleda, grafike, i zanimljivih stvari vezanih uz nju, kao što su likovi s kojima se igra, različita odijela za njih, a sviđa mi se i sam smisao igre.

Domagoj Majher

Kategorija: