Izvanredni rezultati naših učenika na natjecanjima i smotrama u školskoj godini 2023./2024.

   Na brojnim natjecanjima i smotrama učenici naše škole u protekloj su nastavnoj godini postigli značajne rezultate i tako na najbolji mogući način  predstavili svoju školu. Odlučili smo stoga ispisati imena svih onih koji su se u ovoj školskoj godini posebno potrudili u usvajanju novih znanja i vještina te ih uspješno pokazali na raznim natjecanjima i smotrama.

Najuspješniji učenici

Bartol Bićanić iz 7.a razreda osvojio je 1. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture, 14. mjesto na državnom natjecanju te 1. mjesto na Superfinalu CM lige, pod vodstvom mentora Ivana Dejanovića. Također je bio u 10% najboljih u natjecanju Dabar.

Stjepan Keser (8.b) osvojio je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture, 1. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike, te 1. mjesto na Suprefinalu CM lige. Uz to, osvojio je 2. mjesto na 17. Robokupu u kategorijama struni krugovi i programiranje mikrokontrolera. Njegovi mentori bili su Ivan Dejanović i Marija Lozančić-Keser.

Jakov Markobašić iz 5.b razreda osvojio je 3. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture i 2. mjesto na Superfinalu CM lige pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

Šimun Galović iz 8.b razreda osvojio je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture i 1. mjesto na Superfinalu CM lige, 2. mjesto na 17. Robokupu u kategorijama strujni krugovi i programiranje mikrokontrolera pod vodstvom mentora Ivana Dejanovića.

Lovro Rukavina iz 7.a razreda osvojio je 3. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike pod mentorstvom Marije Lozančić-Keser, te 2. mjesto na 17. Robokupu u kategorijama strujni krugovi i programiranje mikrokontrolera pod vodstvom Ivana Dejanovića. Također je osvojio 1. mjesto na Superfinalu CM lige i bio među 10% najboljih u Dabru.

Franka Božić (8.b) osvojila je 3. mjesto na županijskom natjecanju iz biologije pod mentorstvom Marine Smetiško.

Dora Imrek (8.a) sudjelovala je na 7. Festivalu matematike u Požegi pod mentorstvom Sanje Vukelić te je osvojila 4. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture, pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

Robert Krznarić (8.a) sudjelovao je na 7. Festivalu matematike u Požegi pod mentorstvom Sanje Vukelić te osvojio 4. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

Emanuel Noa Neralić (8.a) osvojio je 3. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

Iva Gabud (7.b) osvojila je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

Matej Galović (5.b) osvojio je 2. mjesto na Superfinalu CM lige i sudjelovao na 17. Robokupu i 7. Festivalu matematike u Požegi pod mentorstvom Ivana Dejanovića i Anice Imrek.

Laura Imrek (7.a) sudjelovala je na županijskom natjecanju iz tehničke kulture te je osvojila 15. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

Ana Markobašić (7.a) osvojila je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture, dok je Katja Krznarić iz istoga razreda osvojila 3. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture, također pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

Fran Barešić (5.b) osvojio je 3. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

David Bičanić (5.b) osvojio je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture, 1. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike, 2. mjesto na Superfinalu CM lige, te je bio među 10% najboljih na natjecanju Dabar, pod mentorstvom Ivana Dejanovića i Marije Lozančić-Keser. Također je sudjelovao na 17. Robokupu i 7. Festivalu matematike u Požegi.

Jakov Aladić (6.a) sudjelovao je na županijskom natjecanju iz tehničke kulture i 7. Festivalu matematike u Požegi pod mentorstvom Ivana Dejanovića i Sanje Vukelić, dok je na državnom natjecanju iz tehničke kulture osvojio 11. mjesto.

Petar Jurić-Katunić (5.b) osvojio je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture i bio među 10% najboljih na natjecanjima Klokan bez granica i Dabar, pod mentorstvom Ivana Dejanovića, Anice Imrek i Marije Lozančić-Keser.

Toni Smolčić (5.b) osvojio je 3. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture i sudjelovao na 7. Festivalu matematike u Požegi pod mentorstvom Ivana Dejanovića i Anice Imrek.

Jakov Majher (5.b) osvojio je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture i 2. mjesto na Superfinalu CM lige, te sudjelovao na 17. Robokupu i 7. Festivalu matematike u Požegi pod mentorstvom Ivana Dejanovića i Anice Imrek.

Luka Galović (7.a) osvojio je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture pod mentorstvom Ivana Dejanovića.

Sudionici smotri i ostalih natjecanja

Osim spomenutog Festivala matematike, učenici su sudjelovali i na natjecanjima Dabar, Mathema, Robokup, Klokan bez granica i HIPPO Olympiad, gdje su ostvarili zapažene rezultate.

U kategoriji školskih sportskih natjecanja, učenici 5. i 6. razreda osvojili su 3. mjesto na županijskom natjecanju u nogometu, dok su učenici 7. i 8. razreda osvojili 3. mjesto na županijskom natjecanju u odbojci.

U smotri Lidrano  istaknuli su se učenici dramske skupine i naši mali novinari koji uređuju školski digitalni časopis  “Znalac radoznalac”, a vrlo uspješan i zapažen nastup imali su učenici na smotri  “Vjedra”.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na postignutim uspjesima te se radujemo budućim izazovima i natjecanjima u kojima će naši učenici zasigurno nastaviti nizati uspjehe.

Marija Smolčić, prof. hrvatskoga jezika, učiteljica suradnica

Kategorija: