Učenicima nova godina počinje u rujnu, a na početku svake školske godine obično smo uzbuđeni i nestrpljivi vidjeti prijatelje, naučiti nešto novo, ali imamo i velika očekivanja. Zanimalo nas je što učenici naše škole očekuju od ove školske godine, a tako je glasilo i pitanje. Donosimo vam najzanimljivije odgovore.

 

Od ove školske godine očekujem puno bolje rezultate u znanju, a također želim naučiti što više gradiva za bolje ocjene. Također želim da na kraju školske godine imam jako dobar prosjek.

Mara Delić, 6. a

 

U ovoj školskoj godini očekujem d više petica, da na kraju godine prođem s pet i da se bolje upoznam s nekim učenicima s kojima do sada nisam.

Lara Marinić, 4. b

 

Očekujem bolje ocjene, da ostali učenici budu bolji i da pojedinci poprave svoje ponašanje. Dobili smo neke nove nastavnike/ce, pa od njih očekujem da ne budu previše strogi. Uz sve to, i da idemo na što više izleta.

Petra Delić, 6. a

 

Želim da ove školske godine hrana bude bolja, da imam bolje ocjene i da nam se što prije vrati nastavnik iz povijesti jer volim povijest.

Lucija Smolčić, 6.b

 

Očekujem da će svi biti dobri, da imam sve petice i četvorke, da nitko ne dobije ukor ili pedagošku mjeru i da svi imaju dobre ocjene.

David Bičanić, 6. a

 

Od ove školske godine očekujem da će gradivo biti malo teže, da ću imati malo lošije ocjene, ali nema veze. Mislim da će učitelji biti malo stroži i nadam se da ove godine neće biti loših ocjena.

Marta Vuček, 7. a

S učenicima su razgovarale: Erika Zubak, Gabriela Keser, Tena Šebalj,  Ana Markobašić

 

Kategorija: